Skicka blommor

Blomsterstallet är ansluten till Interflora, Euroflorist, Mazzo samt Florister i Sverige så vi kan hjälpa dig med att skicka bud, köra blomsterbud, 3 olika presentkort samt fixa med blommor till både vardag,fest,bröllop och begravning Måndagar till Lördagar och så klart när det skulle passa just dig.

Varför inte köpa en blomsterprenumeration till någon som behöver muntras upp eller fyller år?! Vi kör ut prenumerationer i Hjärup.Åkarp.Lomma och Staffanstorp med omnejd från 150kr/buketten. 

 

Vill ni se fler bilder på buketter och andra binderier som begravningsbinderi så hittar ni under fliken blomsterbud samt Begravningsblommor i nätbutiken. Ni kan även se bilder på våran facebook sida samt instagram.

Den finns på facebook.com/blomsterstallet och @blomsterstallet

Varmt välkomna in och prata med Josefin alt ring henne på 040-89 220, sms 0703-797778 eller fyll i formuläret här på sidan.

Ni kan betala med kort över telefon. Butiken är även ansluten till Swish. Betalning till vårt bankgiro går bra men då måste vi kunna se betalningen innan vi kör ut ert bud.

Vi tar 75kr i budavgift inom Hjärup

Lomma och Åkarp 85kr

Staffanstorp och Genarp 99kr

Lund 120kr

Malmö 150 kr

Limhamn 200 kr

Dessa  budavgifter tillkommer utöver själva blomsterkostnaden.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Kompakta buketter

Mor och barnbuketter